arien.sk / Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku
Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku
24. 3. 2011
Na večeru alebo na raňajky výborne poslúži pikantná tuniaková pomazánka na chrumkavom opečenom chlebe. Obsahuje samé dobré veci, ktoré sú ževraj zdravé.;]
Na výrobu som použila:
- jednu konzervu tuniaka vo vlastnej šťave
- pór
- pažítku
- trochu bielej kapusty
- horčicu (v mojom prípade kremžskú)
- šťipľavú horčicu (v mojom prípade dijónsku)
- drvenú kápiu naloženú v soli
- trochu mäkkého syra
Postup:
Všetko, čo ide nakrájať, nakrájame na drobno.
Dáme do misy, pridáme niekoľko lyžíc horčice, lyžicu štipľavej horčice, mäkký syr (ja som mala asi tretinu klasického šulcového syra) a kápiu v soli a premiešame.
Medzitým opečieme chleba v hriankovači. Podávame s paradajkami alebo hocičím iným. ;]
Späť na kategóriu: kuchyňa
Pridať komentár:
Komentáre
K tomuto článku zatiaľ nie sú žiadne komentáre. Buďte prvý. ;]
Čo sa u nás varí
Najnovšie recepty