arien.sk / Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku

Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku

24. 3. 2011

Na večeru alebo na raňajky výborne poslúži pikantná tuniaková pomazánka na chrumkavom opečenom chlebe. Obsahuje samé dobré veci, ktoré sú ževraj zdravé.;]

Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku 

Na výrobu som použila:

  • jednu konzervu tuniaka vo vlastnej šťave
  • pór
  • pažítku
  • trochu bielej kapusty
  • horčicu (v mojom prípade kremžskú)
  • šťipľavú horčicu (v mojom prípade dijónsku)
  • drvenú kápiu naloženú v soli
  • trochu mäkkého syra

Postup:

Všetko, čo ide nakrájať, nakrájame na drobno.

Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku

Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku

Dáme do misy, pridáme niekoľko lyžíc horčice, lyžicu štipľavej horčice, mäkký syr (ja som mala asi tretinu klasického šulcového syra) a kápiu v soli a premiešame.

Medzitým opečieme chleba v hriankovači. Podávame s paradajkami alebo hocičím iným. ;]

Jemne štipľavá tuniaková pomazánka na opečenom chlebíku


Späť na kategóriu: kuchyňa

Pridať komentár:

V príspevkoch môžete používať BB kód.









Komentáre

K tomuto článku zatiaľ nie sú žiadne komentáre. Buďte prvý. ;]