arien.sk / Praženica z domácich vajec

Praženica z domácich vajec

28. 3. 2010

Praženica, alebo takzvané „panvičkové jedlo“ je u nás veľmi časté na večeru alebo raňajky. Urobiť sa dá prakticky z čohokoľvek, s mäsom alebo bez mäsa.

Potrebujeme napríklad:

  • cibuľu
  • papriku
  • salámu
  • pór
  • zelenú cibuľku
  • štipľavý olej
  • maslo
  • mäkký syr
  • tvrdý syr
  • vajcia

Tentokrát obsahuje domáce vajcia.

prazenica

Z týchto vajec:

prazenica

Z týchto sliepok: ;]

prazenica


Späť na kategóriu: kuchyňa

Pridať komentár:

V príspevkoch môžete používať BB kód.









Komentáre

K tomuto článku zatiaľ nie sú žiadne komentáre. Buďte prvý. ;]