arien.sk / Zapečené chleby so špenátom na večeru, reďkovkové chleby na raňajky
Zapečené chleby so špenátom na večeru, reďkovkové chleby na raňajky
22. 5. 2012
Konečne máme prvú úrodu v záhrade. Špenát, reďkovky, cibuľku a šalát môžeme jesť každý deň.
O tom svedčia aj všemožné chlebové variácie, ktoré si robievame na raňajky a večeru.
Večera: Zapečený chleba so špenátom
Zapečený chleba môže obsahovať čokoľvek, ale kľúčovým je dnes špenát a syr.:)
Raňajky: Reďkovkový chleba a bryndzový chleba s cibuľkou
Späť na kategóriu: kuchyňa
Pridať komentár:
Komentáre
K tomuto článku zatiaľ nie sú žiadne komentáre. Buďte prvý. ;]
Čo sa u nás varí
Najnovšie recepty